Week van de Kinderkansen 2023

Week van de Kinderkansen 2023

Van 9 tot 17 oktober organiseert het Huis van het Kind weer een aantal activiteiten rond het Kinderkansenplan. 

De focus dit jaar ligt op het thema ‘ondersteuning’ van zij met een zogenaamde opvoedersrol: ouders, leerkrachten en professionelen, maar ook onze toekomst: jeugdleiders. 

Verwacht je aan een lezing rond pesten, een avond over positief ouderschap en een tweede editie van Café Support voor het jonge geweld dat in 2023 volledig bestaat uit workshops rond toegankelijkheid.

Al deze activiteiten zijn gratis, we vragen wel om je even in te schrijven. Dit kan gemakkelijk via www.kontich.be/kinderkansen of het activiteitenoverzicht hier verder op de website.

Voor de scholen is er nog een extraatje maar dat verklappen we nog niet helemaal… Hou de informatiekanalen hiervoor in de gaten!

Onze Kontichse kinderen vergeten we uiteraard niet en nodigen we uit om met onderstaande kleurplaat aan de slag te gaan. Kleur ze in, noteer je naam, leeftijd en contactgegevens, en geef ze af aan het onthaal van het gemeentehuis tot en met maandag 16 oktober. Geen printer? Geen nood! Je vindt de kleurplaat ook in het infoblad of vraag er eentje bij het onthaal van de gemeente.

Wie weet win jij wel de nieuwe Wilma Wonder, cinematickets, een gezelschapsspel of andere leuke prijs! We maken de winnaars bekend op dinsdag 17 oktober op onze sociale media. Volg ons dus zeker op facebook en instagram!

Heel graag tot in oktober!