Sociale kruidenier De Kompanie

Sociale kruidenier De Kompanie

Inkopen doen kost veel geld. Zeker als je weinig geld hebt. Wie in Kontich of Edegem woont een klein inkomen heeft kan bij sociale kruidenier De Kompanie winkelen.  Zij verkopen er kwaliteitsvolle producten aan een lage prijs. Jij kiest zélf welke producten je nodig hebt. In de sociale kruidenier koop je voeding, verzorgings- en huishoudproducten. Je vindt daar ook de Pamperbank Kontich.

Contacteer de Sociale diensten van het OCMW of de ziekenfondsen of de Schakel: zij kunnen jou doorverwijzen. Nieuwe klanten worden uitgenodigd op een eerste kennismakingsgesprek op woensdagnamiddag. Ze krijgen er hun persoonlijke klantenkaart, die maximaal zes maanden geldig is. Nadien wordt de klantenkaart verlengd of stopgezet. Klanten mogen een maximumbedrag per week besteden in functie van de gezinsgrootte.

De sociale kruidenier is ook een gezellige ontmoetingsplaats waar mensen een luisterend oor vinden.  Ze organiseren regelmatig activiteiten met linken naar het lokale verenigingsleven. Zo versterken we sociale netwerken en reiken we kennis aan om krachtiger in het leven te staan.

Sociale kruidenier De Kompanie is een sociaal winkelpunt en werkt met vrijwilligers.